Selecteer een pagina

Huis snel verkopen

Dubbele woonlasten opvangen?

Dubbele woonlasten opvangen?

Huis Snel Verkopen is dé snelste manier om uw huis te verkopen.
U verkoopt uw huis direct zonder kosten en zonder gedoe. Hoe we dat doen? Heel simpel, wij kopen uw huis!

1. Aanvraag

U kunt contact met ons opnemen. We maken een gratis afspraak bij u thuis.

U

2. Beoordeling

We beoordelen of uw woning in aanmerking komt voor directe aankoop door ons.

h

3. Verkocht

Na de waardebepaling volgt er een vrijblijvend bod op uw woning. U beslist!

Waarom je dubbele woonlasten opvangen?

dubbele woonlasten opvangenHuis snel verkopen is dé website waar je je huis direct kunt verkopen. Want omdat wij huizen kopen. Actief als makelaar die zelf koopt. Je verkoopt je woning direct zonder kosten. Zo bespaar je duizenden Euro’s aan courtage- makelaarskosten. Een zorg minder, je kunt je gaan richten op de volgende stap in je leven! 

Vul nu ons contactformulier in, want bij interesse ontvang je via “Huis Snel Verkopen” binnen 24 uur een bod op je woning en kom je snel van je dubbele woonlasten af! Alle afspraken worden notarieel vastgelegd en jij bepaalt later wanneer de overdracht is bij de notaris. Kortom, dé snelste manier om je huis te verkopen! U wilt toch ook uw dubbele woonlasten opvangen?

Uw dubbele woonlasten opvangen. Hoe doe je dat?

Het antwoord is snel je huis verkopen aan Ik Wil Van Mijn Woning Af! Heeft u een huurwoning van de woningcorporatie geaccepteerd, maar lukt het u maar niet om uw oude woning te verkopen? Moest u voorkomen dat het nieuwe huis aan uw neus voorbij gaat? En uw oude woning is nog niet verkocht? Wij bieden u dé oplossing bij een snelle en stressloze verkoop van uw huis. U hebt met dubbele woonlasten te maken als u een nieuwe woning hebt terwijl het oude huis nog niet is verkocht. Ook als u nog in uw oude woning zit omdat de nieuwe woning in aanbouw is of nog niet is gepasseerd bij de notaris, heb je dubbele lasten. 

Gratis en vrijblijvend komen we je woning bezichtigen.

Samengevat willen wij je woning graag zien, want alleen dan kunnen wij uw woning onderwerpen aan een inspectie. Deze inspectie is geheel gratis, vrijblijvend én duurt slechts een uur. Gebaseerd op de uitkomsten van de inspectie doen we je een vrijblijvend bod. Doen wij altijd een bod? Neen, indien wij geen interesse hebben ontvang je geen bod. Vervolgens kun je jouw huis direct verkopen als ons bod je bevalt.

Snel je woning verkopen bij IkWilVanMijnWoningAf.nl

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar Ik Wil Van Mijn Woning Af is dé snelste manier om je huis te verkopen. Dat kunnen we niet alleen zeggen, we hebben er ook bewijs voor. Bij interesse van onze kant heb je binnen 24 uur al een bod op je huis. Maar hoe zit het dan met het inschakelen van een gewone makelaar? Die kun je natuurlijk ook inschakelen maar houdt dan rekening met het betalen van 1 tot 2 procent van de koopsom voor kosten aan makelaarscourtage. Want bij een woning van 250.000 euro is dat al gauw 2.500 tot 5.000 euro van de verkoopprijs. Het percentage van de courtage staat niet vast. Want er zijn grote onderlinge verschillen tussen de percentages die makelaars hanteren.

Ervaar hoe prettig een zorgeloze verkoop van je woning voelt.

dubbele woonlasten opvangenBovendien kan een makelaar eigen belangen die, wanneer de verleiding groot is, boven jouw belangen kunnen prevaleren, met alle gevolgen van dien. Zo kan het gebeuren dat de aandacht voor uw woning op een laag pitje komt te staan, omdat hij of zij de voorkeur geeft aan verkoop van huizen met een hogere opbrengst.

Kortom, wil je ook jouw woning op een snelle en veilige manier verkopen, vul dan gerust ons online formulier in. Wij helpen je graag verder en bij interesse ontvang je snel een reactie. Intussen maken wij een afspraak voor een gratis taxatie en een vrijblijvend bod. Ga je akkoord dan kun je jouw huis aan ons verkopen. Immers je huis definitief en betrouwbaar verkopen doe je bij IkWilVanMijnWoningAf.nl, omdat wij dé makelaar zijn die zelf koopt.

IkWilVanMijnWoningAf.nl koopt uw huis!