Waarom aan ons uw huis snel verkopen?

Ikwilvanmijnwoningaf.nl biedt u het snelste verkoopproces voor uw woning. Wij realiseren ons dat de verkoop van uw huis een grote zorg kan zijn. Bij een gewone verkoop weet u immers niet of uw woning  wel verkocht wordt en voor welke prijs. Een periode van onzekerheid, stress en frustratie breekt aan.

Maar wij hebben dé oplossing voor al die onzekerheden. Hoe wij dit doen? Heel simpel; wij kopen uw huis! En doordat wij elke dag op de hoogte blijven van de situatie van de woningmarkt door heel Nederland, weten wij precies wat het beste bod is op uw huis.

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij een solide partij die huizen koopt rechtsreeks van particulieren, makelaars en (groot)banken. Want wij streven er naar om eigen woning bezitters, die hun huis bij ons te koop aanbieden, tegemoet te komen met het hoogste bod. Ooit als eenmanszaak gestart en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare speler op de woningmarkt.

Neem de proef op de som en verkoop ook uw woning direct aan ons (familiebedrijf) zonder onzekerheden. Want via ‘ikwilvanmijnwoningaf’ kopen wij huizen op binnen 2 dagen! Kortom, kies ook voor zekerheid in deze uiterst onzekere tijd! Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op,
we helpen u graag verder!

Meld gratis uw appartement of huis aan

huis verkopen

Wij bekijken en beoordelen uw woning

huis snel verkopen

Binnen 24 uur weten we of wij uw huis kopen