Ervaringen van klanten

Reviews

8,8 Gemiddeld

8 beoordelingen

G. uit Den Haag
Op 06-03-2019
IkWilVanMijnWoningAf.nl
Beoordeling: 9/10

Ouderlijke woning direct verkocht

Wij wilden niet lang geconfroneerd worden met de woning van onze overleden ouders. Daarom gekozen voor verkoop aan ik wil van mijn woning af. Een goede ervaring! Dank.

F. uit Valkenswaard
Op 11-02-2019
IkWilVanMijnWoningAf.nl
Beoordeling: 10/10

Ik kon meteen mijn huurhuis accepteren

Van de woningstichting in Valkenswaard kreeg ik de voorkeur op een nieuw appartement. Meteen gebeld met Leon van ikwilvanmijnwoningaf.nl. Hij heeft mijn huis gekocht. Zeer tevreden en ik kan het iedereen aanraden.

M. uit Valkenswaard
Op 16-06-2016
IkWilVanMijnWoningAf.nl
Beoordeling: 8/10

Alles volgens afspraak op tijd bij de Notaris

Voor een wat lagere prijs mijn huis verkocht dan het eerste bod bij de makelaar. Maar de mensen waar mijn vorige makelaar mee aan kwam zetten konden de financiering niet rond krijgen. Desondanks heel tevreden met de verkoop aan Ik Wil Van Mijn Woning Af.

B. uit Weert
Op 16-06-2016
IkWilVanMijnWoningAf.nl
Beoordeling: 10/10

Sneller dan via een makelaar

Vanwege overplaatsing op mijn werk heb ik gekozen voor de verkoop van mijn woning aan een opkoper. Maar hoe vindt je een betrouwbare die ook nog eens een serieus bod uitbrengt?  Die heb ik met ik wil van mijn woning af gevonden.

S. uit Eindhoven
Op 09-04-2016
IkWilVanMijnWoningAf.nl
Beoordeling: 9/10

Bedankt dat je ons huis hebt gekocht!

We hadden geen tijd meer om ons huis via een makelaar te koop te zetten. Op het rond krijgen van een financiering van de particuliere kopers wilden wij niet wachten.  Leon kocht ons huis. Bedankt zonder overdrijven.

A. uit Sliedrecht
Op 12-03-2016
IkWilVanMijnWoningAf.nl
Beoordeling: 9/10

Uiterst tevreden met de opbrengst

Wij zijn heel tevreden over jullie werkwijze. Na enkele opkopers te laten komen gaven jullie veruit het beste bod. En nadien super snel resultaat om mijn huis binnen 1 week te kopen en alles te regelen. Top..!!

H. uit Leusden
Op 17-08-2014
IkWilVanMijnWoningAf.nl
Beoordeling: 8/10

Ik ben er fijn vanaf!

In acht woorden; gewoon goed, snel en betrouwbaar!

F. uit Liempde
Op 17-08-2013
IkWilVanMijnWoningAf.nl
Beoordeling: 8/10

Ons huis verkocht

Letterlijk zaten wij met een verkregen woning in onze maag. Het verkopen via een makelaar uit Boxtel was geen optie. Het ontvangen bod van hen was het hoogste. De zaken laten afwikkelen door onze notaris. Alles is daarbij goed verlopen.